Bauck Hof maisījums bezglutēna pilngraudu auzu maizes pagatavošanai ar riekstiem






















Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 30 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Jaunumu saņemšana epastā

Bauck Hof maisījums bezglutēna pilngraudu auzu maizes pagatavošanai ar riekstiem Pilns izmērs

Bauck Hof maisījums bezglutēna pilngraudu auzu maizes pagatavošanai ar riekstiem

Svaigi ceptas, sulīgas maizes smarža! Radi arī savās mājās šo idilli, izmantojot jau gatavo bezglutēna pilngraudu auzu maizes maisījumu pēc norvēģu receptes. Atliek vien pievienot ūdeni, ļaut uzbriest mīklai un cept! Garantēti nesatur lipekli (glutēnu), raugu un miltus. Bez cukura piedevas – satur dabīgi sastāvā esošu cukuru. Piemērota vegāniem.

5,90 €

Akcijas laiks: -
600 g

Pieejamība: Ir noliktavā.

25 preces ir noliktavā

Šī maize ir lielisks olbaltumvielu un šķiedrvielu avots un tā bagātīgi satur omega 3 taukskābes, kā arī vitamīnus E, B1 (tiamīnu), B6, folskābi, kāliju, biotīnu, fosforu, magniju, mangānu, dzelzi un cinku. Sastāvā 32,5% pilngraudu auzu pārslu, 52,5% sēklu un 11% riekstu. Iegūst apm. 950 g maizes.

Pagatavošana.

Pamatrecepte. Lēnā pagatavošana cepamformā.

1. Iepakojuma saturu ieber bļodā un aplej ar 500 ml auksta ūdens.

2. Mīklu rūpīgi samaisa un ļauj uzbriest ledusskapī 3 stundas vai uz nakti.

3. Stingro mīklu liek bagātīgi ietaukotā taisnstūra formas veidnē (25 x 10 cm).

4. Izlīdzina un nogludina ar samitrinātu silikona lāpstiņu.

5. Liek aukstā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 80 minūtes.

6. Uzreiz izņem no cepamformas un pirms sagriešanas ļauj atdzist uz restes. Variācija: ātrā pagatavošana. Iepakojuma saturu samaisa ar 500 ml karsta ūdens un ļauj 20 minūtes uzbriest. Liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 70 minūtes.

Ieteikumi: pirms sagriešanas kārtīgi atdzesējiet. Pagatavotā maize ir piemērota sasaldēšanai. Oriģinālā norvēģu recepte pagatavošanai uz cepamās plātnes. Iegūst sulīgu, garšīgu maizi – šī maize nebūs kraukšķīga! Iepakojuma saturu samaisa ar 1 litru auksta ūdens un ļauj uzbriest vismaz 3 stundas. Mīklu liek uz cepamās plātnes, kas pārklāta ar cepamo papīru, un vienmērīgi izlīdzina. Liek aukstā cepeškrāsnī un cep 200°C apm. 80 minūtes. Ieteikums pagatavotās maizes uzglabāšanai: vislabāk uzglabāt gaisu caurlaidīgā traukā vai papīra maisā.



  • Sastāvdaļas: lipekli nesaturošas auzu pārslas*, ķirbju sēklas*, saulespuķu sēklas*, maltas linsēklas*, sezama sēklas*, lazdu rieksti* 7%, linsēklas*, mandeles* 4%, čia sēklas (Salvia hispanica), pilngraudu prosas pārslas*, malti Indijas ceļtekas sēklapvalki*, jūras sāls. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g pēc pamatreceptes pagatavotas maizes vidējā uzturvērtība: 1279 kJ / 308 kcal, tauki 20 g, tostarp piesātinātās taukskābes 2,5 g; ogļhidrāti 16 g, tostarp cukuri 0,7 g; šķiedrvielas 8,1 g, olbaltumvielas 12 g, sāls 0,83 g, dzelzs 3,56 mg (25,46%**), biotīns 11,1 μg (22,2%**), folskābe 49,1 μg (24,55%**), kālijs 345,2 mg (17,26%**), magnijs 152 mg (40,53%**), mangāns 1,97 mg (98,5%**), cinks 2,79 mg (27,9%**), tiamīns 0,43 mg (39,09%**), tokoferols (E vitamīns) 11,29 mg (94,08%**), fosfors 280 mg (40%**), alfa-linolēnskābe 2,3 mg. ** uzturvielu atsauces vērtība.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna: