Bauck Hof bio maisījums bezglutēna pilngraudu auzu maizes pagatavošanai ar riekstiem






















Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 39 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Jaunumu saņemšana epastā

Bauck Hof bio maisījums bezglutēna pilngraudu auzu maizes pagatavošanai ar riekstiem Pilns izmērs

Bauck Hof bio maisījums bezglutēna pilngraudu auzu maizes pagatavošanai ar riekstiem

Viegli pagatavot. Garantēti nesatur lipekli (glutēnu). Nesatur raugu, miltus. Bez cukura piedevas – satur dabīgi sastāvā esošu cukuru. Olbaltumvielu avots. Bagātīgi satur omega 3 taukskābes un šķiedrvielas. Satur kāliju, dzelzi, cinku, fosforu, magniju un mangānu. Sastāvā 32,5% pilngraudu auzu pārslu, 52,5% sēklu un 11% riekstu. Iegūst apm. 950 g maizes. Piemērots vegāniem.

Zemāka cena!

5,12 €

6,40 €

(Atlaide 20%)

Akcijas laiks: 2020-04-01 - 2020-05-01
600 g

Pieejamība: Ir noliktavā.

166 preces ir noliktavā

Klasiskā pagatavošana.

1. Iepakojuma saturu (600 g) ieber bļodā un aplej ar 500 ml auksta ūdens.

2. Mīklu rūpīgi samaisa un ļauj uzbriest ledusskapī 3 stundas vai uz nakti.

3. Stingro mīklu liek bagātīgi ietaukotā taisnstūra formas veidnē (25 x 10cm).

4. Izlīdzina un nogludina ar samitrinātu lāpstiņu.

5. Liek aukstā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 80 minūtes.

6. Uzreiz izņem no cepamformas un pirms sagriešanas ļauj atdzist uz restes.

Ātrā pagatavošana.

Iepakojuma saturu samaisa ar 550 ml vāroša ūdens un ļauj 20 minūtes uzbriest. Liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 70 minūtes.

Pagatavošana bez cepamformas.

Mīklu sagatavo pēc klasiskās receptes, tikai 3. punktā izveido maizes klaipu, ko liek uz cepamplātnes ar cepampapīru. Ieteikumi: pirms sagriešanas kārtīgi atdzesējiet.Pagatavotā maize ir piemērota sasaldēšanai.

Ieteikums pagatavotās maizes uzglabāšanai: vislabāk uzglabāt gaisu caurlaidīgā traukā vai papīra maisā.

Augļu maize.

1. Iepakojuma saturu ieber bļodā, pievieno 125 g sīki sagrieztus žāvētos augļus (aprikozes, dateles un vīģes) un pārlej ar 500 ml auksta ūdens.

2. Mīklu rūpīgi sajauc un ļauj uzbriest ledusskapī 3 stundas vai uz nakti.

3. Stingro mīklu liek bagātīgi ietaukotā taisnstūra formas veidnē (25 x 10 cm).

4. Izlīdzina un nogludina ar samitrinātu lāpstiņu.

5. Liek aukstā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 80 minūtes. 6. Uzreiz izņem no cepamformas un pirms sagriešanas ļauj atdzist uz restes.



  • Sastāvdaļas: lipekli nesaturošas auzu pārslas*, ķirbju sēklas*, saulespuķu sēklas*, maltas linsēklas*, sezama sēklas*, lazdu rieksti* 7%, linsēklas*, mandeles* 4%, čia sēklas 2,7% (Salvia hispanica), pilngraudu prosas pārslas*, malti Indijas ceļtekas sēklapvalki*, jūras sāls. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). Norāde: dienā nelietojiet vairāk kā 15 g čia sēklu. 100 g maisījuma vidējā uzturvērtība: 2026 kJ / 487 kcal, tauki 31 g, tostarp piesātinātās taukskābes 4,0 g; ogļhidrāti 26 g, tostarp cukuri 1,1 g; šķiedrvielas 12,8g, olbaltumvielas 19 g, sāls 1,3 g, dzelzs 5,64 mg (40%**), kālijs 546,8 mg (27%**), magnijs 240 mg (64%**), mangāns 3,12 mg (156%**), cinks 4,42 mg (44%**), fosfors 443,5 mg (63%**), linolēnskābe (omega 3 taukskābe) 3,6 mg. ** uzturvielu atsauces vērtība.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna: