Bauck Hof bezglutēna miltu maisījums tumšās rīsu maizes pagatavošanai






















Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 39 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Jaunumu saņemšana epastā

Bauck Hof bezglutēna miltu maisījums tumšās rīsu maizes pagatavošanai Pilns izmērs

Bauck Hof bezglutēna miltu maisījums tumšās rīsu maizes pagatavošanai

Svaigi ceptas un aromātiskas maizes smarža! Radi arī savās mājās šo idilli, izmantojot jau gatavo maizes maisījumu, kura pamatā ir pilngraudu rīsu milti, sēkliņas un griķu ieraugs! Atliek vien pievienot raugu, ūdeni un cept!


Zemāka cena!

3,16 €

3,95 €

(Atlaide 20%)

Akcijas laiks: 2019-12-01 - 2020-01-01
500 g

Pieejamība: Ir noliktavā.

48 preces ir noliktavā

Pagatavošana:

1. Iepakojuma saturu sajauc ar 1 paciņu sausā rauga.

2. Pievieno 350 ml remdena ūdens (ja izmanto svaigo raugu: ½ paciņas sākotnēji izšķīdina remdenajā ūdenī).

3. Ar rokas mikseri vai virtuves kombainu ar mīklas āķiem rūpīgi jauc mīklu aptuveni 5 minūtes.

4. Mīklu liek ietaukotā 25 x 10 cm taisnstūra maizes formā, virsmu nolīdzina ar ūdeni un noslēgumā apsmērē ar eļļu.

5. Nosedz ar foliju un 15 minūtes ļauj uzbriest siltā vietā.

6. Maizi cep uzkarsētā cepeškrāsnī ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 225°C apm. 50 min.

7. Kad maize gatava, to uzreiz izņem no formas un pirms sagriešanas ļauj atdzist uz restes.

Pagatavošana maizes cepamajā mašīnā:  cepamajā formā ielej 350 ml ūdens, pievieno maizes maisījumu un 1 paciņu sausā rauga. Pēc iespējas cep ātrajā “tumšās maizes” režīmā. Mīklas jaukšanas fāzē, mīklu 2-3 reizes manuāli atdala no formas malām, lai tā tiktu optimāli sajaukta.

Receptes.

Musli standziņas. Mīklu sajauc ar ūdeni un raugu, kā aprakstīts iepriekš. Mīklai papildus pievieno 80 g rozīņu. Ar mitrām rokām veido garenas standziņas, apviļā bezglutēna auzu pārslās un liek uz viegli ietaukotas cepamās plātnes. Ļauj siltā vietā uzbriest 15 minūtes. Uzsilda cepeškrāsni līdz 225°C un apakšā ievieto bļodu ar karstu ūdeni. Atkarībā no izmēra cep apm. 25 minūtes.

Bulciņas. Mīklu sajauc ar ūdeni un raugu, kā aprakstīts iepriekš. Ar mitrām rokām veido 2-3 cm augstas bulciņas apm. 10 cm diametrā, liek uz viegli ietaukotas cepamās plātnes un apsmērē ar ūdeni. Ļauj siltā vietā uzbriest 15 minūtes. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C apm. 40 min. Pirms baudīšanas bulciņas pārgriež horizontāli uz pusēm un pēc savas gaumes apcep tosterī.



  • Sastāvdaļas: pilngraudu rīsu milti* 36%, saulespuķu sēklas*, kukurūzas ciete*, smalcinātas linsēklas*, linsēklas*, griķu ierauga pulveris* (griķu milti*, kvinojas milti*, ierauga kultūras), jūras sāls, rīsu sīrupa pulveris*, karameļu pulveris*, maltodekstrīns*, biezinātājs: guāra sveķi*. *Bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g maisījuma vidējās uzturvērtība: 1786 kJ / 427 kcal, tauki 19 g, no tiem piesātinātās taukskābes 2,3 g; ogļhidrāti 46 g, no tiem cukurs 2,8 g; šķiedrvielas 7,4g, olbaltumvielas 13,0 g, sāls 1,9 g.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna: