Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 30 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Newsletter

Bauck Hof universāls bezglutēna miltu maisījums Pilns izmērs

Bauck Hof universāls bezglutēna miltu maisījums

Bauck Hof universālais bezglutēna miltu maisījums garantēti nesatur glutēnu un laktozi. Ideāli piemērots pankūkām, vafelēm, nūdelēm, klimpām, kūkām, gaišajai maizei un bulciņām. Piemērots vegāniem.

4,20 €

800 g

Pieejamība: Ir noliktavā.

Receptes.

Pankūkas. 110 g miltu maisījuma, 2 ēd.k. eļļas (vai kausēta sviesta), 2 olas, 250 ml piena (vai sojas dzēriena), šķipsna sāls. Sastāvdaļas sajauc viendabīgā mīklā un cep, iegūstot 3-4 pankūkas. Vafeles. 200 g miltu maisījuma, 2 tējk. cepamā pulvera, 75 g cukura, 75 g mīksta sviesta (vai margarīna), 2 olas, 225ml piena (vai sojas dzēriena). Sastāvdaļas sajauc viendabīgā mīklā un ļauj 10
min. nostāvēties. Cep, iegūstot 5-6 vafeles.

Nūdeles. 250 g miltu maisījuma, 3 ēd.k. olīveļļas, 3 olas, 3 ēd.k. ūdens. Sastāvdaļas sajauc viendabīgā mīklā, pārkaisa ar miltiem un plāni izrullē ar mīklas rulli. Ja mīkla ir par mitru, iestrādā vairāk miltu. Izgriež nūdeles pēc paša vēlēšanās. Vāra ūdenī, kam pievienots sāls un nedaudz olīveļļas apm. 5 minūtes. Recepte piemērota arī lazanjas kārtām.

Kartupeļu klimpas. 1 kg vārītu kartupeļu (miltainu), 150 g miltu maisījuma, 50 g sviesta, 3 olu dzeltenumi, sāls. Siltos, vārītos kartupeļus izberž caur sietu vai sastampā un sajauc ar pārējām sastāvdaļām. No mīklas veido klimpas. Uzliek vārīties ūdeni, kam pievienots sāls. Pievieno klimpas un samazina uguni. Nevārīt! Atstāt klimpas apm. 10 min. ūdenī, līdz tās uzpeld augšpusē. Recepte pietiek 20 klimpām.

Biezpiena un eļļas mīkla augļu kūkai vai sāļās dārzeņu kūkas pamatnei. 400 g miltu maisījuma, 3 nolīdzinātas tējk. cepamā pulvera, 120 g cukura (vai: 1 tējk. sāls), šķipsna Burbona vaniļas, 200 g biezpiena, 6 ēd.k. pēc garšas neitrālas eļļas, 1 ola, 6 ēd.k. piena. Augļu kūka. Ar rokām sajauc visas sastāvdaļas viendabīgā mīklā. Ar samitrinātām rokām klāj uz ietaukotas cepamplātnes un liek pildījumu pēc paša vēlēšanās. Atkarībā no pildījuma cep 180°C apm. 40-50 min.

Sāļās dārzeņu kūkas pamatne. Mīklai nepievieno cukuru un Burbona vaniļu, bet gan 1 tējk. sāls. Pagatavošana tāda pati, pilda pēc paša vēlēšanās. Gaišā maize un bulciņas. 400 g
miltu maisījuma, 1 paciņa sausā rauga, 1 tējk. cukura (vai medus), 1 nolīdzināta tējk. sāls, 50 g mīksta margarīna (vai eļļas), 1 ola, 325 g ūdens. Miltu maisījumu sajauc ar raugu, cukuru un sāli. Pievieno margarīnu, olu un ūdeni un jauc 5 min. ar mikseri, kas aprīkots ar spirālveida uzgaļiem, iegūstot viendabīgu mīklu.

Maize. Mīklu liek nelielā, ietaukotā taisnstūrformas veidnē. Ar ūdeni gludi nolīdzina mīklas augšpusi un noslēgumā, izmantojot otiņu, pārklāj ar eļļu. Ar drānu pārklātai mīklai ļauj 20 min. uzrūgt siltā vietā. Cep 200°C apm. 50 min. Bulciņas. Mīklu arsamitrinātu ēdamkaroti klāj kēksiņu plātnē. Bulciņas, izmantojot, otiņu, pārklāj arūdeni un eļļu un 20 min. ļauj uzrūgt. Cep 200°C 20-30 min. Recepte pietiks 12 bulciņām. Norāde: ola receptē mīklai nodrošina labāku rūgšanu un maizei izteiktāku brūnumu, bet olu var arī nepievienot.

Saldā rauga mīkla augļu plātsmaizei, saldai formas kūkai vai rozīņmaizei. 400 g miltu maisījuma, 1 paciņa sausā rauga, 75 g cukura, šķipsna sāls, naža gals Burbona vaniļas, 100 g mīksta sviesta, 1 ola, 300 ml piena (visām sastāvdaļām jābūt istabas temperatūrā). Miltu maisījumu sajauc ar cukuru, raugu, sāli un vaniļu, tad pievieno sviestu, olu un pienu. Mīklu sajauc 5 min. ar mikseri, kas aprīkots ar spirālveida uzgaļiem. Augļu plātsmaize. Mīklu klāj uz ietaukotas cepamplātnes, pilda pēc paša vēlēšanās un lauj 15 min. uzrūgt. Atkarībā no pildījuma cep 180°C apm. 40-50 min.

Saldā formas maize. Mīklu liek nelielā, ietaukotā taisnstūrformas veidnē, izmantojot otiņu, pārklāj ar eļļu vai kausētu sviestu, mīklu piespiež vidusdaļā un ļauj, nosegtai ar foliju, 20 min. uzbriest.


Rozīņmaize. Saldajai formas maizei papildus pievieno 150 g rozīņu.



  • Sastāvdaļas: kukurūzas ciete*, pilngraudu rīsu milti*, pilngraudu prosas milti*, biezinātājs: guāra milti*. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniceība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g vidējā uzturvērtība: 1466 kJ / 345 kcal, tauki 0,5 g, no tiem piesātinātās taukskābes 0,1 g; ogļhidrāti 82 g, no tiem cukurs 0,2 g; šķiedrvielas 3,1 g, olbaltumvielas 1,8 g, sāls 0,01 g.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna: