Bauck Hof ātrās bezglutēna siera kūkas maisījums ar auzu pārslu pamatni






















Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 39 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Jaunumu saņemšana epastā

Bauck Hof ātrās bezglutēna siera kūkas maisījums ar auzu pārslu pamatni Pilns izmērs

Bauck Hof ātrās bezglutēna siera kūkas maisījums ar auzu pārslu pamatni

Ar Bauck Hof  gatavo maisījumu bez glutēna jūs variet atļauties sevi palutināt! Piemēram, siera kūka ar kraukšķīgu pamatni – ar mandelēm vai āboliem, vaniļas, citronu vai pat vegānā versijā. Vienkārši sekojiet receptei uz iepakojuma, un baudiet rezultātu! 

Zemāka cena!

2,72 €

3,20 €

(Atlaide 15%)

Akcijas laiks: 2019-07-01 - 2019-08-01
485 g

Pieejamība: Ir noliktavā

55 preces ir noliktavā

Sastāvā izmantotās auzas nesatur lipekli (glutēnu).Piemērots vegāniem.

Pagatavošana.

Maisījums paredzēts 1 apaļai siera kūkai.Sagatavošana: 10 minūtes. Cepšanas ilgums: 50-60 minūtes. Pagatavojot ar olām un svaigo sieru, jāpievieno: 125 g sviesta, 4 olas, 750 g svaigā siera, sula no ½ citrona.

Pagatavojot vegānisko kūku, jāpievieno: 125 g margarīna, 750 g sojas jogurta bez piedevām vai ar vaniļu, sula no ½ citrona. 1) Kūkas pamatne. Izkausēt sviestu vai margarīnu un samaisīt ar maisījumu pamatnei. Īsu brīdi ļaut nostāvēties. Pārlsu maisījumu likt neietaukotā atveramajā cepamformā (Ø24cm). Rūpīgi izspiest pie formas apakšas un 2 cm augstumā pie malām. Neuztraucietes, ja masa ir drupana – cepot pamatne kļūs stingra un kraukšķīga.Ieteikums: izlīdzināt būs vieglāk ar aukstā ūdenī iemērktas ēdamkarotes apakšu. 2) Pildījums. Ar putojamo slotiņu bļodā rūpīgi samaisīt olas, svaigo sieru, citronu sulu un pildījumam paredzēto maisījumu. Olu dzeltenumus un baltumus nav nepieciešams atdalīt. Vegānam pildījumam sajaukt sojas jogurtu, citronu sulu un maisījumu pildījumam. 3) Cepšana. Svaigā siera vai jogurta masu sapildīt formā un izlīdzināt. Cept iepriekš uzkarsētas cepeškrāsns apakšējā daļā 200°C temperatūrā 50-60 minūtes. Šādi kūkas pamatne kļūs kraukšķīga un augšpuse nebūs tumša. Necepiet kūku ar ieslēgtu gaisa cirkulāciju! Gāzes plītī izmantojiet 3. režīmu. Kūka ir gatava, kad siera pildījums ir pacēlies uz augšu. Vegānā kūka kļūs stingra tikai pēc atdzišanas.

Variācijas. Pievienojiet pildījumam dažādas sastāvdaļas.

Vegāniskā ābolkūka. Ņemiet 400 g nevis 750 g sojas jogurta, papildus 200 g ābolu biezeņa, nedaudz kanēļa, sāls un safrāna.

Siera kūka ar šokolādi. Pievienojiet 2 ēdamk. rīvētas šokolādes.

Siera kūka ar mandelēm. Pievienojiet 2 ēdamk. mandeļu skaidiņu vai maltu mandeļu.

Siera kūka ar āboliem. Pievienojiet 1 rupji rīvētu ābolu.

Siera kūka ar rozīnēm. Pievienojiet 2 ēdamk. (60g) rozīņu.

Siera kūka ar kokosriekstiem. Pievienojiet 5 ēdamk. kokosriekstu skaidiņu.

Siera kūka ar vaniļu. Pievienojiet 1 naža galu Burbona vaniļas.

Siera kūka ar citronu. Pievienojiet 1 tējk. rīvētu citrona miziņu.

Siera kūka ar augļiem. Augļus vai ogas (piemēram, ķiršus, zemenes, jāņogas) izkārtojiet uz kūkas pamatnes pirms pildījuma.



  • Sastāvdaļas: bezglutēna, pilngraudu auzu pārslas* 47%, nerafinēts niedru cukurs*, kukurūzas ciete*, kanēlis*. *bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g maisījuma vidējā uzturvērtība: 1617 kJ / 382 kcal, tauki 3,1g, tostarp piesātinātie 0,5 g, ogļhidrāti 80 g, tostarp cukuri 46 g, šķiedrvielas 4,6 g, olbaltumvielas 6,2 g, sāls un lt; 0,01 g.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna: