• -10%
Bohlsener pilngraudu kviešu manna - 3800
  • Bohlsener pilngraudu kviešu manna - 3800

Bohlsener pilngraudu kviešu manna

03000007877
2,00 €
1,80 € IETAUPI 10%

Kviešu manna tiek iegūta no augstākās kvalitātes cietajiem kviešiem. Īpaši piemērota brokastu ēdieniem un desertiem. Gatava vien pāris minūšu laikā!

Apjoms
Daudzums
Ir noliktavā.

Tā ir viegli sagremojama, tādēļ ieteicama mazu bērnu un slimnieku uzturā. Lielākoties mannu izmanto brokastu putras vai dažādu saldo ēdienu gatavošanā. Mannu var izmantot dažādu kūku pildījumu gatavošanā, arī ja mājās izbeigušies milti, var iebiezināt mērci vai iejaukt maizes mīklu. Tāpat var pagatavot sāļo mannas biezputru. Pilngraudu kviešu manna piemērota arī putrām, pankūkām un klimpām. Putras pagatavošana: 60 g mannas iemaisīt 500 ml verdoša piena vai ūdens. Maisot vārīt 1 minūti. Grauzdētas mannas zupa ar purava strēmelītēm. 2 ēd.k. sviesta, 40g pilngraudu kviešu mannas, 750ml dārzeņu buljona, 250ml piena, 1 lauru lapa, sāls, pipari, muskatrieksts, kajenas pipari, 1 neliels, sīkās strēmelītēs sagriezts puravs, 100ml viegli saputota saldā krējuma. Uzsilda sviestu, pievieno mannu un uzmanīgi apbrūnina. Pievieno buljonu, pienu un lauru lapu. Pievieno garšvielas. Pievieno puravu un ļauj nostāvēties dažas minūtes. Pasniedz ar putukrējumu un aplīšos sagrieztiem purava kātiem.    

1617 vienības:

Sastāvdaļas: *Bioloģiskā lauksaimniecība ES (Vācija). (Kontroli veica: skat. uz iepak.).Satur glutēnu. Var saturēt riekstu, sezama, sojas, piena un seleriju daļiņas.100 g vidējā uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1437 kJ / 343 kcal; tauki 0,8 g, no tiem piesātinātāstaukskābes 0,1 g; ogļhidrāti 68,9 g, no tiem cukuri 0,8 g; šķiedrvielas 7,1 g; olbaltumvielas 10,3 g; sāls0,002 g.