Bauck Hof Wunderbrod maisījums bezglutēna pilngraudu maizes pagatavošanai






















Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 30 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Jaunumu saņemšana epastā

Bauck Hof Wunderbrod maisījums bezglutēna pilngraudu maizes pagatavošanai Pilns izmērs

Bauck Hof Wunderbrod maisījums bezglutēna pilngraudu maizes pagatavošanai

Svaigi ceptas un aromātiskas maizes smarža! Radi arī savās mājās šo idilli, izmantojot jau gatavo bezglutēna pilngraudu auzu maizes maisījumu pēc norvēģu receptes. Atliek vien pievienot ūdeni, ļaut uzbriest mīklai un cept! Garantēti nesatur lipekli (glutēnu). Bez cukura piedevas – satur dabīgi sastāvā esošu cukuru. 

4,50 €

Akcijas laiks: -
600 g

Pieejamība: Ir noliktavā.

158 preces ir noliktavā

Šī maize ir lielisks olbaltumvielu avots un tā bagātīgi satur omega 3 taukskābes, kā arī vitamīnus E, B1 (tiamīnu), B6, folskābi, kāliju, kalciju, dzelzi un cinku. Piemērots vegāniem.

Sastāvā 36,5% pilngraudu auzu pārslu un 59% sēklu. Iegūst apm. 980 g maizes.

PagatavošanaPamatrecepte. Lēnā pagatavošana cepamformā.

1. Iepakojuma saturu ieber bļodā un aplej ar 500 ml auksta ūdens.

2. Mīklu rūpīgi samaisa un ļauj uzbriest ledusskapī 3 stundas vai uz nakti.

3. Stingro mīklu liek bagātīgi ietaukotā taisnstūra formas veidnē (25 x 10 cm).

4. Izlīdzina un nogludina ar samitrinātu silikona lāpstiņu.

5. Liek aukstā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 80 minūtes.

6. Uzreiz izņem no cepamformas un pirms sagriešanas ļauj atdzist uz restes.

Variācija: ātrā pagatavošana. Iepakojuma saturu samaisa ar 600 ml karsta ūdens un ļauj 20 minūtes uzbriest. Liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 70 minūtes.

Ieteikumi: pirms sagriešanas kārtīgi atdzesējiet. Pagatavotā maize ir piemērota sasaldēšanai.

Oriģinālā norvēģu recepte pagatavošanai uz cepamās plātnes. Iegūst sulīgu, garšīgu maizi – šī maize nebūs kraukšķīga! Iepakojuma saturu samaisa ar 1 litru auksta ūdens un ļauj uzbriest vismaz 3 stundas. Mīklu liek uz cepamās plātnes, kas pārklāta ar cepamo papīru, un vienmērīgi izlīdzina. Liek aukstā cepeškrāsnī bez krāsns uzsildīšanas un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 80 minūtes.

Ieteikums pagatavotās maizes uzglabāšanai: vislabāk uzglabāt gaisu caurlaidīgā traukā vai papīra maisā.




  • Sastāvdaļas: lipekli nesaturošas auzu pārslas*, ķirbju sēklas*, saulespuķu sēklas*, maltas linsēklas*, sezama sēklas*, linsēklas*, čia sēklas (Salvia hispanica), pilngraudu prosas pārslas*, malti Indijas ceļtekas sēklapvalki*, jūras sāls. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g pēc pamatreceptes pagatavotas maizes vidējā uzturvērtība: 1189 kJ / 286 kcal, tauki 17 g, tostarp piesātinātās taukskābes 2,4 g; ogļhidrāti 17 g, tostarp cukuri 0,5 g; šķiedrvielas 8,1 g, olbaltumvielas 12 g, sāls 0,91 g, kalcijs 139,8 mg (17%**), dzelzs 3,0 mg (21%**), folskābe 46,8 μg (23%**), kālijs 315 mg (16%**), varš 0,59 mg (59%**), magnijs 140 mg (37%**), mangāns 1,59 mg (80%), fosfors 316 mg (45%**), B1 vitamīns (tiamīns) 0,16 mg (16%**), B6 vitamīns 0,32 mg (23%**), E vitamīns 3,37 mg (28%**), cinks 2,23 mg (22%**), linolēnskābe (omega 3 taukskābe) 2,95 mg. ** uzturvielu atsauces vērtība.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna: