Bauck Hof Wunder BRØD maisījums bezglutēna pilngraudu maizes pagatavošanai






















Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 39 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Jaunumu saņemšana epastā

Bauck Hof Wunder BRØD maisījums bezglutēna pilngraudu maizes pagatavošanai Pilns izmērs

Bauck Hof Wunder BRØD maisījums bezglutēna pilngraudu maizes pagatavošanai

Viegli pagatavot. Garantēti nesatur lipekli (glutēnu). Nesatur raugu, miltus. Bez cukura piedevas – satur dabīgi sastāvā esošu cukuru. Olbaltumvielu avots. Bagātīgi satur omega 3 taukskābes un šķiedrvielas. Satur kāliju, dzelzi, cinku, fosforu, magniju un mangānu. Sastāvā 36,5% pilngraudu auzu pārslu un 57% sēklu. Iegūst apm. 970 g maizes. Piemērots vegāniem.


4,80 €

Akcijas laiks: -
600 g

Pieejamība: Ir noliktavā.

587 preces ir noliktavā

Klasiskā pagatavošana.

1. Iepakojuma saturu (600 g) ieber bļodā un aplej ar 500 ml auksta ūdens.

2. Mīklu rūpīgi samaisa un ļauj uzbriest ledusskapī 3 stundas vai uz nakti.

3. Stingro mīklu liek bagātīgi ietaukotā taisnstūra formas veidnē (25 x 10 cm).

4. Izlīdzina un nogludina ar samitrinātu lāpstiņu.

5. Liek aukstā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 80 minūtes.

6. Uzreiz izņem no cepamformas un pirms sagriešanas ļauj atdzist uz restes.

Ātrā pagatavošana.

Iepakojuma saturu samaisa ar 550 ml vāroša ūdens un ļauj 20 minūtes uzbriest. Liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 70 minūtes.

Pagatavošana bez cepamformas.

Mīklu sagatavo pēc klasiskās receptes, tikai 3. punktā izveido maizes klaipu, ko liek uz cepamplātnes ar cepampapīru. Ieteikumi: pirms sagriešanas kārtīgi atdzesējiet.Pagatavotā maize ir piemērota sasaldēšanai.

Ieteikums pagatavotās maizes uzglabāšanai: vislabāk uzglabāt gaisu caurlaidīgā traukā vai papīra maisā.

Kraukšķīgās maizītes.

1. Iepakojuma saturu (600 g) pārlej ar 500 ml auksta ūdens, rūpīgi samaisa un ļauj 20 minūtes uzbriest. 2. Mīklu sadala trīs daļās un starp cepampapīra loksnēm izrullē plānas.

3. Mīklas plāksnes ar nazi iegriež kvadrātos, lai izveidotu vēlamās laušanas līnijas kraukšķīgās maizes gabaliņiem.

4. Liek uz cepamplātnēm.

5. Pēc garšas pārkaisa ar sezama sēklām vai jūras sāli.

6. Visas trīs cepamplātnes vienlaikus liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep ar ieslēgtu gaisa cirkulāciju 180°C apm. 35 minūtes.

7. Atdzesēt un salauzt pa iegrieztajām līnijām. Ja plāksnītes nav izrullētas pietiekami plānas, tās var apcept vēl. Ieteikums: kraukšķīgās maizītes var uzglabāt noslēgtā traukā 3-4 nedēļas, tāpēc noder ceļojumos un kā iepriekš sagatavojama uzkoda ballītēm.



  • Sastāvdaļas: lipekli nesaturošas auzu pārslas*, ķirbju sēklas*, saulespuķu sēklas*, maltas linsēklas*, sezama sēklas*, linsēklas*, čia sēklas 3% (Salvia hispanica), pilngraudu prosas pārslas*, malti Indijas ceļtekas sēklapvalki*, jūras sāls. Var saturēt koku riekstu daļiņas. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g maisījuma vidējā uzturvērtība: 1943 kJ / 467 kcal, tauki 28 g, tostarp piesātinātās taukskābes 3,9 g; ogļhidrāti 29 g, tostarp cukuri 0,8 g; šķiedrvielas 12g,olbaltumvielas 19 g, sāls 1,5 g, dzelzs 5,9 mg (42%**), kālijs 525,4 mg (26%**), magnijs 247,1 mg (66%**), mangāns 3,2 mg (160%**), fosfors 460,0 mg (66%**), cinks 4,7 mg (47%**), linolēnskābe (omega 3 taukskābe) 4,08 mg. ** uzturvielu atsauces vērtība.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna: