Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 30 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Bauck Hof bezglutēna šokolādes brūnīšu maisījums Pilns izmērs

Bauck Hof bezglutēna šokolādes brūnīšu maisījums

Maisījums 6 lielu vai 12 mazu brauniju cepšanai bez glutēna un laktozes!

Vienkārši seko receptei uz iepakojuma un baudi desertu dažādos veidos - ar olām un pienu vai bez, ar dubultu šokolādi, riekstiem vai augļiem. 

Zemāka cena!

3,12 €

3,90 €

(Atlaide 20%)

400 g

Pieejamība: Ir noliktavā

Sastāvā izmantotās auzas nesatur lipekli (glutēnu).Piemērots vegāniem.

Pagatavošana. Maisījums paredzēts 1 apaļai siera kūkai.

Sagatavošana: 10 minūtes. Cepšanas ilgums: 50-60 minūtes. Pagatavojot ar olām un svaigo sieru, jāpievieno: 125 g sviesta, 4 olas, 750 g svaigā siera, sula no ½ citrona.

Pagatavojot vegānisko kūku, jāpievieno: 125 g margarīna, 750 g sojas jogurta bez piedevām vai ar vaniļu, sula no ½ citrona. 1) Kūkas pamatne. Izkausēt sviestu vai margarīnu un samaisīt ar maisījumu pamatnei. Īsu brīdi ļaut nostāvēties. Pārlsu maisījumu likt neietaukotā atveramajā cepamformā (Ø24cm). Rūpīgi izspiest pie formas apakšas un 2 cm augstumā pie malām. Neuztraucietes, ja masa ir drupana – cepot pamatne kļūs stingra un kraukšķīga. Ieteikums: izlīdzināt būs vieglāk ar aukstā ūdenī iemērktas ēdamkarotes apakšu. 2) Pildījums. Ar putojamo slotiņu bļodā rūpīgi samaisīt olas, svaigo sieru, citronu sulu un pildījumam paredzēto maisījumu. Olu dzeltenumus un baltumus nav nepieciešams atdalīt. Vegānam pildījumam sajaukt sojas jogurtu, citronu sulu un maisījumu pildījumam. 3) Cepšana. Svaigā siera vai jogurta masu sapildīt formā un izlīdzināt. Cept iepriekš uzkarsētas cepeškrāsns apakšējā daļā 200°C temperatūrā 50-60 minūtes. Šādi kūkas pamatne kļūs kraukšķīga un augšpuse nebūs tumša. Necepiet kūku ar ieslēgtu gaisa cirkulāciju! Gāzes plītī izmantojiet 3. režīmu. Kūka ir gatava, kad siera pildījums ir pacēlies uz augšu. Vegānā kūka kļūs stingra tikai pēc atdzišanas.

Variācijas. Pievienojiet pildījumam dažādas sastāvdaļas. Vegāniskā ābolkūka. Ņemiet 400 g nevis 750 g sojas jogurta, papildus 200 g ābolu biezeņa, nedaudz kanēļa, sāls un safrāna. Siera kūka ar šokolādi. Pievienojiet 2 ēdamk. rīvētas šokolādes. Siera kūka ar mandelēm. Pievienojiet 2 ēdamk. mandeļu skaidiņu vai maltu mandeļu. Siera kūka ar āboliem. Pievienojiet 1 rupji rīvētu ābolu. Siera kūka ar rozīnēm. Pievienojiet 2 ēdamk. (60g) rozīņu. Siera kūka ar kokosriekstiem. Pievienojiet 5 ēdamk. kokosriekstu skaidiņu. Siera kūka ar vaniļu. Pievienojiet 1 naža galu Burbona vaniļas. Siera kūka ar citronu. Pievienojiet 1 tējk. rīvētu citrona miziņu. Siera kūka ar augļiem. Augļus vai ogas (piemēram, ķiršus, zemenes, jāņogas) izkārtojiet uz kūkas pamatnes pirms pildījuma.



  • Sastāvdaļas: bezglutēna, pilngraudu auzu pārslas* 47%, nerafinēts niedru cukurs*, kukurūzas ciete*, kanēlis*. *bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g maisījuma vidējā uzturvērtība: 1617 kJ / 382 kcal, tauki 3,1g, tostarp piesātinātie 0,5 g, ogļhidrāti 80 g, tostarp cukuri 46 g, šķiedrvielas 4,6 g, olbaltumvielas 6,2 g, sāls un lt; 0,01 g.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna:

Šo preci vēl neviens nav komentējis.

Uzrakstiet komentāru

Bauck Hof bezglutēna šokolādes brūnīšu maisījums

Bauck Hof bezglutēna šokolādes brūnīšu maisījums

Maisījums 6 lielu vai 12 mazu brauniju cepšanai bez glutēna un laktozes!

Vienkārši seko receptei uz iepakojuma un baudi desertu dažādos veidos - ar olām un pienu vai bez, ar dubultu šokolādi, riekstiem vai augļiem. 

Uzrakstiet komentāru