Alce Nero bio cieto kviešu makaroni “Fusilloni”






















Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 39 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Jaunumu saņemšana epastā

Alce Nero bio cieto kviešu makaroni “Fusilloni” Pilns izmērs

Alce Nero bio cieto kviešu makaroni “Fusilloni”

Gatavoti no 1915. gadā selekcionētās šķirnes “Senatore Capelli” cietajiem kviešiem, kas audzēti Itālijā, un ar Dolomītu Alpu avota ūdeni. Iegūto cieto kviešu mannu sijā un sajauc ar avota ūdeni, kas Dolomītu Alpos tek 2000 metru augstumā. Šāda īpašā kombinācija piešķir šiem makaroniem intensīvu aromātu, unikālu garšu un stingrību. Gatavošanas laiks: 10 minūtes.


2,65 €

Akcijas laiks: -
500 g

Pieejamība: Ir noliktavā.

19 preces ir noliktavā

Pagatavošana: ņem 100 g makaronu uz 1,5 litriem ūdens. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno 10 g sāls uz 1 litru ūdens. Vāra 10 minūtes (“al dante”).



  • Sastāvdaļas: bioloģisku cieto kviešu manna*, ūdens. Satur lipekli (glutēnu). Lauksaimniecība Itālijā (skat. uz iepak.). 100 g uzturvērtība: 1474 kJ / 351 kcal, tauki 1,4 g, tostarp piesātinātie 0,3g, ogļhidrāti 72 g, tostarp cukuri 2,8 g, šķiedrvielas 3,2 g, olbaltumvielas 11 g, sāls 0 g.