Bauck Hof nesaldināts bezglutēna bio maisījums vafeļu un pankūku pagatavošanai - 4484
  • Bauck Hof nesaldināts bezglutēna bio maisījums vafeļu un pankūku pagatavošanai - 4484

Bauck Hof nesaldināts bezglutēna bio maisījums vafeļu un pankūku pagatavošanai

03000011000
2,20 €

Ko šodien ēdīsim? Pankūkas vai vafeles? Gardais maisījums pietiek 5-6 vafelēm, 4-6 lielajām, plānajām pankūkām vai 10-12 pankūkām. Garantēti nesatur lipekli (glutēnu). Piemērots vegāniem.

Apjoms

Receptes:

Vafeļu pagatavošana.

Jāpievieno: 2 olas, 75 g mīksta sviesta, 200 ml piena un 80 g cukura. Uzkarsēt vafeļu pannu. Sagatavot 200 ml piena. Iepakojuma saturu samaisīt ar 75 g mīksta sviesta, 80 g cukura un pusi piena. Pievienot atlikušo pienu un samaisīt. Ietaukot vafeļu pannu. Likt vafeļu pannas vidū 2-3 ēdamk. mīklas un cept. Vafeles izņemt no vafeļu pannas un atdzesēt uz režģa.

Plāno pankūku pagatavošana.

Jāpievieno: 3 olas un 300 ml piena. Iepakojuma saturu samaisīt viendabīgā mīklā ar 3 olām un 300 ml piena. Mīklu pa pakāpeniski likt ietaukotā pannā, vienmērīgi izlīdzināt un uz vidējas uguns cept pankūku zeltaini brūnu no abām pusēm.

Vegānisko plāno pankūku pagatavošana.

Jāpievieno: 300 ml sojas dzēriena (vai graudaugu dzēriena), 200 g sojas jogurta. Iepakojuma saturu samaisīt viendabīgā mīklā ar 300 ml sojas dzēriena un 200 g sojas jogurta. Cept plānās pankūkas (skat. augstāk). Amerikāņu pankūku pagatavošana. Jāpievieno: 1 ola, 250 ml piena, 1 ēdamk. cukura. Iepakojuma saturu samaisīt viendabīgā mīklā ar 1 olu, 250 ml piena un 1 ēdamk. cukura. Vienlaikus uz ietaukotas pannas liek cepties 3-4 pankūkas un uz vidējas uguns cep biezās pankūkas. Pankūkas uz otru pusi apgriezt tikai tad, kad pankūku augšpusē ir burbulīši.

Vegāno pankūku pagatavošana.

Jāpievieno: 200 ml sojas dzēriena (vai graudaugu dzēriena), 125 g sojas jogurta, 1 ēdamk. cukura. Iepakojuma saturu samaisīt viendabīgā mīklā ar 200 ml sojas dzēriena, 125 g sojas jogurta un 1 ēdamk. cukura. Cept pankūkas (skat. augstāk). Ieteikums: pasniegt ar kļavu sīrupu vai šokolādes mērci.

316 vienības:

Sastāvdaļas: rīsu milti*, pilngraudu rīsu milti*, tapiokas ciete*, cepamais pulveris (irdinātājs: nātrija hidrogēnkarbonāts, skābuma regulētājs: monokālija tartrāts, kukurūzas ciete*), jūras sāls. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g vidējā uzturvērtība: 1526 kJ / 360 kcal, tauki 1,1 g, tostarp piesātinātie 0,4 g, ogļhidrāti 79 g, tostarp cukuri1 0,1 g, šķiedrvielas 2,0g, olbaltumvielas 7,1 g, sāls 0,65 g. 1 – sastāvdaļas dabīgi satur cukurus.
Vegāns:
Bezglutēna: