Rapunzel bio mandeļu milti - 3669
  • Rapunzel bio mandeļu milti - 3669

Rapunzel bio mandeļu milti

03000009652
12,95 €

Bagātīgi satur olbaltumvielas, kalciju un magniju. Mandeļu milti piešķir dažādiem cepumiem un kukām maigu riekstu garšu. Mandeļu miltus iegūst, rūpīgi samaļot daļēji attaukotus mandeļu riekstus. Noder arī zupu un mērču biezināšanai, kā piedeva brokastu pārslām, desertiem un smūtījiem.

Apjoms
Daudzums
Ir noliktavā.

Mandeļu milti bagātīgi satur kalciju. Kalcijs ir nepieciešams kaulu un zobu veselības uzturēšanai. Ieteicams lietot porcijās pa 25 g. Ir svarīgi ievērot pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu un ievērot veselīgu dzīvesveidu.

Pielietojums: maizes, dažādu cepumu un kūku pagatavošanai, zupu un mērču biezināšanai, kā piedeva brokastu pārslām, desertiem, jogurtam, smūtijiem.

Recepte.

Mandeļu marmorkūka. Pagatavošanas laiks: 40 minūtes.

Sastāvdaļas: 125 g Rapunzel mandeļu miltu, 125 g rīsu miltu, 3 tējk. cepamā pulvera, 3 olas, 75 g Rapunzel kokosriekstu ziedu cukura, 75 g Rapunzel Cristallino niedru cukura, 8 ēdamk. Rapunzel cepamās eļļas, 300 ml pilnpiena, ¼ tējk. Rapunzel maltas Burbona vaniļas, 2-3 tējk. ar kaudzīti Rapunzel stipri attaukota kakao pulvera.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Bļodā samaisa mandeļu, rīsu miltus un cepamo pulveri. Atsevišķi saputo olas, tad samaisa ar kokosriekstu un niedru cukuru, tad pievieno eļļu, pilnpienu un malto vaniļu. Pakāpeniski masai pievieno sajauktos miltus. 2/3 mīklas pievieno kakao pulveri un klāj ar cepampapīru izliktā apaļajā kēksa formā. Tad uz tumšās mīklas liek gaišo mīklu un ar dakšiņu spirālveidā nedaudz sajauc abas mīklas, lai izveidotos marmora raksts.

Ieteikums: ja neizmantojiet Cristallino cukuru, ņemiet divreiz vairāk kokosriekstu cukura (kopā 150 g), gaišajai mīklai tad būs izteiktāka karameļu krāsa. Cept cepeškrāsnī 25 minūtes 180°C ar ieslēgtu ventilatoru.

37 vienības:

Sastāvdaļas: Mandeļu milti*. *Lauksaimniecība Itālijā (kontroli veica: skat. uz iepak.) 100 g vidējā uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1617 kJ / 386 kcal; tauki 14 g, tostarp piesātinātās taukskābes 1,3 g; ogļhidrāti 7,3 g, tostarp cukuri 7,3 g; šķiedrvielas 16 g; olbaltumvielas 51 g; sāls 0,06 g; kālijs 1600 mg (80%*); kalcijs 540 mg (68%*), magnijs 480 mg (128%*), cinks 7,1 mg (71%*). * no uzturvielu atsauces vērtības.
Vegāns:
Bezglutēna:

JUMS VARĒTU PATIKT