• Jauns
Biona putojams bio kokosriekstu krēms - 6406-1
  • Biona putojams bio kokosriekstu krēms - 6406-1
  • Biona putojams bio kokosriekstu krēms - 6406-1

Biona putojams bio kokosriekstu krēms

03000012053
3,95 €

Vegāniskiem ēdieniem un desertiem piemērots kokosriekstu piens putošanai! Izgatavots, izmantojot bio kokosriekstus. Pirms lietošanas uz vismaz 2 stundām ievieto krēmu ledusskapī un puto! Izmanto saviem iecienītākajiem desertiem, kūkām un citiem saldumiem.

Apjoms

Pēc atvēršanas pārliet piemērotā traukā. Iepakojums nesatur BPA.

Receptes ideja: vegan šokolādes muss

Sastāvdaļas:

- Šķidrums no 1 bundžas Biona turku zirņu (aquafaba),

- 140 g bio tumšās šokolādes - Šļaksts augupiena,

- 1 ēdamk. Biona viegla bio agaves sīrupa,

- 1/2 tējk. vaniļas ekstrakta,

- pasniegšanai: 1 bundža Biona putojama bio kokosriekstu krēma, atdzesēta ledusskapī, 1 ēdamk. rīvētas tumšās šokolāde

Pagatavošana:

1. Salauž gabalos šokolāde un izkausē ūdens peldē, pievienojot mazliet augu piena.

2. Kad šokolāde ir izkususi, samaisa šokolādes masu.

3. Atsevišķā bļodā ielej turku zirņu šķidrumu un vaniļas ekstraktu. Izmantojot rokas mikseri, sakuļ stingrās putās (tas aizņems 7-10 minūtes). Pakāpeniski pievieno agaves sīrupu, turpinot kult.

4. Uzkultajās aquafaba putās iemaisa izkausēto šokolādi.

5. Sadala masu 3 glāzēs. Ievieto glāzes uz vairākām stundām ledusskapī, lai masa sastingst.

6. Uzkuļ kokosriekstu krēmu un kārto pa virsu sastingušajai šokolādes masai. Dekorē ar rīvētu šokolādi.

3 vienības:

Sastāvdaļas:kokosrieksti* (85%), ūdens. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ārpus ES (skat. uz iepak.). 100 g vidējā uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1202 kJ / 2921 kcal, tauki 30g, tostarp piesātinātās taukskābes 25 g, ogļhidrāti 4 g, tostarp cukuri 2,2 g, olbaltumvielas 1,4 g, sāls 0,007 g.
Vegāns:

JUMS VARĒTU PATIKT