• Jauns
Biona bio lazanjas plāksnes no itāļu pastas - 6407-1
  • Biona bio lazanjas plāksnes no itāļu pastas - 6407-1
  • Biona bio lazanjas plāksnes no itāļu pastas - 6407-1

Biona bio lazanjas plāksnes no itāļu pastas

03000000498
2,50 €

Izteiksmīgas garšas pasta, ražota no bio cieto kviešu mannas un kaltēta zemā temperatūrā. Bio pastas plāksnes ideālas lazanjas pagatavošanai. Nav nepieciešams vārīt. Lazanjas recepte zemāk!

Apjoms

Gatavošanas laiks: 180°C apm. 40-45 minūtes.

Pirms gatavošanas nav nepieciešams vārīt.

Piemērotas veģetāriešiem un vegāniem.

Recepte: lazanja ar krāsnī ceptiem dārzeņiem (6 porcijas).

Sastāvdaļas:

2 mazi baklažāni (sagriezti 1,5 cm gabaliņos),

2 sarkanās paprikas (sagrieztas lielos gabalos), 4

50 g šķēlēs sagrieztu kabaču,

50 g rīvēta veģetārā Parmezāna siera,

5 ēdamk. olīveļļas,

2 sarkanie sīpoli (sagriezti daivās),

4 smalki sakapātu ķiploku,

225 g Biona lazanjas plākšņu,

125 g rīvēta Čedaras siera.

Mērcei: 1 smalki sagriezts sīpols, 1 tējk. kaltēta bazilika, 1 tējk. kaltētas raudenes, 1 ēdamk. Biona extra virgin olīveļļas, 900 ml Biona Passata Fina tomātu biezeņa, sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Sagatavošana. Uzkarsē plīti līdz 220°C / 200°C ar ventilatoru / 7. gāzes plīts režīmā.

2. Bļodā sajauc baklažānus, sīpolus, papriku, kabačus, ķiplokus, 5 ēdamk. eļļas un nedaudz garšvielu. Dārzeņus liek uz cepamās plātnes un cep 30 minūtes vai kamēr mīksti.

3. Izņem dārzeņus no plīts. Samazina temperatūru uz 200°C / 180°C ar ventilatoru / uz zemāku gāzes plīts režīmu.

4. Pagatavo tomātu mērci: uz pannas olīveļļā cep sīpolus un garšaugus, kamēr sīpoli ir zeltaini brūni, pievieno tomātu biezeni un garšvielas, silda 5 minūtes. Noņem no uguns. Kopā sajauc Parmezāna un Čedaras sierus un atliek malā.

5. Lazanjas pagatavošana.

Ieeļļo zemu, karstumizturīgu, 2,4 l cepamo trauku un tajā liek nelielu kārtu mērces. Noklāj ar 4 Biona lazanjas plāksnēm. Pa virsu liek pusi dārzeņu, tad vienu trešdaļu mērces un pa virsu pusi no siera. Tad atkal liek 4 lazanjas plāksnes un atlikušos dārzeņus. Tad vēlreiz 4 lazanjas plāksnes. Pa virsu liek atlikušo mērci un pārkaisa ar sieru.

6. Cep 40 minūtes, līdz lazanja iegūst zeltainu krāsu un veido burbulīšus. Pasniedz ar svaigiem lapu salātiem.

15 vienības:

Sastāvdaļas:cieto kviešu manna*, ūdens. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES. 100 g vidējā uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1491 kJ / 352 kcal, tauki 1,5g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,39 g, ogļhidrāti 72,0 g, tostarp cukuri 2,5 g, šķiedrvielas 2,8 g, olbaltumvielas 11,0 g, sāls mazāk nekā 0,01 g.
Vegāns:

JUMS VARĒTU PATIKT