

Sastāvā izmantotie cietie kvieši (“Senatore Cappelli”, “Simeto”, “Quadrato” u. c. šķirnes) audzēti Itālijas dienvidaustrumu augstienēs, kas, pateicoties rūpīgajai ražošanas tehnoloģijai, šim produktam piešķir unikālu garšu.
Pagatavošana: ņem 100 g makaronu uz 1,5 litriem ūdens. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno 10 g sāls uz 1 litru ūdens. Vāra 11 minūtes (“al dante”).
Sastāvdaļas: | cieto kviešu manna*, kaltētas nātres* (2%). 100 g vidējā uzturvērtība: 1499 kJ / 353 kcal, tauki 0,8 g, no kuriem piesātinātie 0,1g, ogļhidrāti 74 g, no tiem cukuri 4 g, šķiedrvielas 3 g, olbaltumvielas 11 g, sāls 0,001 g. * Bioloģiskā lauksaimniecība ES (Itālija) (kontroli veica: skat. uz iepak.). |