

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies").
Apmeklējot šo lapu, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Neaizstājamas un ļoti vērtīgas! Pārlaužot kaltētu lauru lapu, uzreiz izdalās tai raksturīgā smarža, kas ir ļoti aromātiska, asa un viegli rūgtena. Lauru lapu ēdiena gatavošanā jāizmanto taupīgi, lai tās smarža nedominētu pār ēdiena garšu. Sonnentor lauru lapas lieto zupās, gaļas un zivs ēdienos, mērcēs, marinētos ēdienos.
Neaizstājamas un ļoti vērtīgas! Pārlaužot kaltētu lauru lapu, uzreiz izdalās tai raksturīgā smarža, kas ir ļoti aromātiska, asa un viegli rūgtena. Lauru lapu ēdiena gatavošanā jāizmanto taupīgi, lai tās smarža nedominētu pār ēdiena garšu. Sonnentor lauru lapas lieto zupās, gaļas un zivs ēdienos, mērcēs, marinētos ēdienos.
Sonnentor lauru lapas
Neaizstājamas un ļoti vērtīgas! Pārlaužot kaltētu lauru lapu, uzreiz izdalās tai raksturīgā smarža, kas ir ļoti aromātiska, asa un viegli rūgtena. Lauru lapu ēdiena gatavošanā jāizmanto taupīgi, lai tās smarža nedominētu pār ēdiena garšu. Sonnentor lauru lapas lieto zupās, gaļas un zivs ēdienos, mērcēs, marinētos ēdienos.