• Jauns
  • Arche bio agars

Arche bio agars

03000009953
5,10 €

Augu izcelsmes recinātājs. Alternatīva želantīnam! Nesatur lipekli (glutēnu) un ir piemērots vegāniem. Ar ARCHE agaru var pagatavot lieliskas želejas, pudiņus un putukrējuma krēmus tortēm.

Apjoms

Apm. 5 g agara = 6 plāksnītes želatīna. Gatavojot želeju, ļoti skābus augļus lieciet kopā ar saldiem un neizmantojiet citronu sulu. Var pagatavot arī krēmus ar samazinātu cukura saturu un bez cukura, tomēr tie nebūs tik ilgi uzglabājami.

Uz maizītēm smērējams augļu ievārījums. 1. Sablenderē 500 g augļu kopā ar saldinātāju, 1 ēdamk. citronu sulas, līdz malām nolīdzinātu 1 tējk. (apm. 3 g) agara. 2. Visu uzvāra, nepārtraukti maisot, un atkarībā no augļu veida pavāra 2-10 minūtes. 3. Pilda sagatavotās burciņās.

Želeja. 1. Līdz malām nolīdzinātas 2 tējk. (apm. 5 g) agara iemaisa 500 ml šķidruma, maisot īsi uzvāra un ļauj atdzist. Ieteikums. 2. Agars atdziestot sāk sarecēt pie apm. 35°C. 3. Sarecēšanu var pārbaudīt, to uzliekot uz auksta šķīvja.

65 vienības:

Sastāvdaļas:ecinātājs: bioloģiskajā lauksaimniecībā iegūts agars. Lauksaimniecība ES.
Vegānisks:
Bezglutēna:

JUMS VARĒTU PATIKT