- Jauns

Bezglutēna auzu pārslas ir piemērotas gan brokastīm, gan dažādu ēdienu, piemēram, pankūku, biezputru un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Vērtīgs šķiedrvielu un olbaltumvielu avots.
Pagatavošana: 100 ml auzu pārslu 4-5 minūtes vāra 200 ml ūdens, pievienojot nedaudz sāls un maisot.
Sastāvdaļas: | bioloģiskas auzu pārslas (nesatur lipekli). Lauksaimniecība ES (skat. uz iepak.). 100 g uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1450 kJ / 350 kcal, tauki 6,5g, tostarp piesātinātās taukskābes 1 g, ogļhidrāti 58 g, tostarp cukuri 1 g, šķiedrvielas 9 g, olbaltumvielas 13 g, sāls 0,02 g. |
Bezglutēna: | Jā |