Bauck HOF bio balto rīsu milti - 6057-1
    • Bauck HOF bio balto rīsu milti - 6057-1
    • Bauck HOF bio balto rīsu milti - 6057-1
    • Bauck HOF bio balto rīsu milti - 6057-1

    Bauck HOF bio balto rīsu milti

    03000011972
    3,55 €

    Garantēti bezglutēna! Jaunie Bauck Hof rīsu milti ir īpaši smalki malti un ar tiem var pagatavot pufīgas bulciņas, velveta kūku biskvītus, mutē kūstošus cepumus un citus bezglutēna gardumus! Bauck Hof veic analīzes katra produkta partijai, lai pārliecinātos, ka produkts ir garantēti bezglutēna. Visi Bauck Hof bezglutēna produkti ir reģistrēti Vācijas Celiakijas Savienībā. Piemēroti vegāniem.

    Apjoms

    Miltus un mīklas uzturā nav paredzēts lietot neapstrādātā veidā, tiem vienmēr ir jābūt pilnībā pārkarsētiem.

    Beigeļu recepte

    Mīklai:

    ·180 g Bauckhof bio balto rīsu miltu

    ·180 g Bauckhof bio pilngraudu rīsu miltu

    ·60 g Bauckhof kukurūzas miltu

    ·30 g Bauckhof griķu miltu (visu var aizvietot arī ar 450 g Bauckhof universālo bezglutēna miltu maisījumu)

    ·1 tējk. Indijas Ceļtekas pulvera

    ·60 g mīksta sviesta

    ·300 ml silta ūdens

    ·15 g svaigā rauga vai 2 tējk. sausā rauga

    ·1 tējk. sāls Cepšanai

    ·3 litri ūdens

    ·mazliet cukura

    Dekorēšanai

    ·gaišās un tumšās sezama sēklas

    ·grauzdēti sīpoli

    ·2 ēdamk. ūdens vai piens

    Pagatavošana:

    1. Izšķīdina raugu 300 ml siltā ūdenī. Atsevišķi sajauc sausās sastāvdaļas. Sausajām sastāvdaļām pievieno rauga un ūdens maisījumu, sviestu un visu sajauc viendabīgā mīklas masā. Pārklāj mīklai mitru virtuves dvieli un ļauj uzrūgt 30 minūtes siltumā.

    2. Kad mīkla ir uzrūgusi, sadala to 8 daļās un ar rokām izveido beigeļu formas. Ļauj beigeļiem ''atpūsties'' vēl 10 minūtes

    3. Tikmēr ielek 3 litrus ūdens lielā katlā un uzvāra, pievieno cukuru. Ūdenim ir pavisam viegli jāburbuļo.

    4. Rūpīgi katlā ievieto trīs līdz četurs beigeļus un apvāra 20 sekundes no katras puses. Izņem tos no ūdens, nosusina un uzliek uz cepamā papīra un cepamā trauka. Atkārto to pašu ar katru beigeli.

    5. Uzkarsē krāsni 180°C. Uzklāj uz beigeļiem mazliet ūdens vai piena un uzkaisa sezamu, grauzdētos sīpolus. Cep 20-25 minūtes.

    40 vienības:

    Sastāvdaļas:balto rīsu milti*, bez lipekļa. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES. 100 g vidējā uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1566 kJ / 369 kcal; tauki 1,0 g, tostarp piesātinātie 0,4 g; ogļhidrāti 81 g, tostarp cukuri 0,0 g; šķiedrvielas 2,0 g; olbaltumvielas 8,0 g; sāls 0,01 g.
    Vegānisks:
    Bezglutēna:

    JUMS VARĒTU PATIKT