Iepirkumu grozs  

Nav preču

līdz bezmaksas piegādei 30 € 

Piegāde 0,00 €

Kopā 0,00 €

Norēķināties

Zīmoli

Biovegan maisījums karameļu pudiņa pagatavošanai Pilns izmērs

Biovegan maisījums karameļu pudiņa pagatavošanai

Pudiņš ar krēmīgo karameli garšos gan lieliem, gan maziem. Sastāvā niedru cukura karamele, aromātiskā Burbona vaniļa, apelsīnu miziņas un Himalaju sāls. Nesatur aromatizētājus, lipekli (glutēnu) un laktozi.

1,70 €

43 g

Pieejamība: Ir noliktavā.

Pagatavošana: 6 ēdamk. no 500 ml augu dzēriena vai piena ieliet bļodā, pievienot 3-4 ēdamk. (apm. 30 - 40 g) cukura vai cita saldinātāja un pudiņa pulveri, rūpīgi samaisīt. Atlikušo daļu šķidruma uzvārīt katlā. Noņemt katlu no plīts un iemaisīt sagatavoto pudiņa maisījumu. Nepārtraukti maisot, vismaz 1 minūti pavārīt uz nelielas uguns, tad sapildīt piemērotos trauciņos un ļaut atdzist.

Norāde: pudiņa konsistence var atšķirties atkarībā no izmantotā augu dzēriena, piemēram, gatavojot ar rīsu dzērienu. Ieteikums: mazās bļodiņās atdzesēto pudiņu izlikt uz šķīvja un pārbērt ar sasmalcinātiem valriekstiem. Labi garšos ar mango un ananasu gabaliņiem, kas sajaukti ar agaves sīrupu.



  • Sastāvdaļas: kukurūzas ciete*, karameļu cukura sīrups* (9,9%), maltodekstrīns*, Burbona vaniļa*, Himalaju sāls, apelsīnu miziņas*, apelsīnu eļļa*. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.). 1 No sāls raktuvēm Pakistānā. Var saturēt mandeļu, sinepju un sojas daļiņas. 100 g uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1585 kJ / 373 kcal, tauki 0,1 g, tostarp piesātinātie 0,03 g, ogļhidrāti 92,6 g, tostarp cukuri 7,8 g, šķiedrvielas 0,2 g, olbaltumvielas 0,3 g, sāls 0,72 g.
  • Vegāns:
  • Bezglutēna:

Šo preci vēl neviens nav komentējis.

Uzrakstiet komentāru

Biovegan maisījums karameļu pudiņa pagatavošanai

Biovegan maisījums karameļu pudiņa pagatavošanai

Pudiņš ar krēmīgo karameli garšos gan lieliem, gan maziem. Sastāvā niedru cukura karamele, aromātiskā Burbona vaniļa, apelsīnu miziņas un Himalaju sāls. Nesatur aromatizētājus, lipekli (glutēnu) un laktozi.

Uzrakstiet komentāru